Zebracinema: Im Labyrinth des Schweigens

Op dinsdag 15 maart om 20u15 tonen we de film ‘Im Labyrinth des Schweigens’. In het Frankfurt van 1958 worden alle herinneringen aan de gruwel van de Tweede Wereldoorlog vakkundig onder de mat geveegd. De Duitse economie herstelt zich langzaamaan en stapsgewijs trekt het gewone dagdagelijkse leven zichzelf weer op gang. Johann Radmann is een jonge advocaat die via een journalist ontdekt dat bepaalde nazimisdaden systematisch door de overheid in de doofpot worden gestopt en dat duizenden voormalige SS’ers succesvolle carrières konden uitbouwen in de ambtenarij. Als een bezetene probeert hij het bewijsmateriaal naar buiten te brengen, ook al gelooft niemand hem en riskeert hij alles te verliezen dat hem dierbaar is. Vindt hij de uitgang in dit labyrint van schuld en leugens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: