Choreograaf Marrafa in residentie

Deze week komt choreograaf Luis Marrafa in residentie om zijn voorstelling ‘Home’ voor te bereiden voor TAKT#20. Marrafa is zeer recent geselecteerd voor het prestigieuze Europese netwerk rond hedendaagse dans Aerowaves.

Marrafa’s voorstelling ‘Home’ focust op de vraag ‘wat is thuis?’. Het begrip ‘thuis’ kan sterk in ons geheugen gegrift staan, maar als de tijd verstrijkt zullen details vervagen… ‘Home’ is een voorstelling gebracht door vijf dansers waarin dit begrip van ‘thuis’ de bewegingen genereert, van de meest eenvoudige tot de meer complexe. Elke beweging heeft een diepgeworteld verlangen naar communicatie.  Te zien op TAKT#20 op 17 maart in Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: