Zebracinema: Me and Earl and the Dying Girl

Op dinsdag 19 april om 20u15 tonen we de film ‘Me and Earl and the Dying Girl’.  Het is een grappig en ontroerend verhaal over Greg (Thomas Mann), een middelbare scholier die diepgaande relaties uit de weg gaat om zijn tienerjaren zonder kleerscheuren door te komen. Hij ziet zijn beste vriend Earl (R.J. Cyler), met wie hij korte parodies maakt op filmklassiekers, zelfs meer als een collega. Maar als Gregs moeder hem verplicht om tijd door te brengen met Rachel (Olivia Cooke), een meisje uit zijn klas bij wie net kanker is geconstateerd, ontdekt Greg hoe krachtig en belangrijk echte vriendschap kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: