Over de toekomst van circus

Afgelopen week nam Dommelhof/Theater op de Markt deel aan het seminarie FreshCircus#3 in Parijs. Deze internationale bijeenkomst van enkele honderden circusprofessionelen van over de hele wereld was hét moment bij uitstek om informatie en kennis uit te wisselen, en nieuwe contacten te leggen. Het seminarie bood de kans om kennis te maken met circus uit niet-Europese regio’s, zoals de Maghreb, Azië, en Zuid-Amerika. Daarnaast kwamen algemene thema’s aan bod zoals: circus en publiek, circus en communicatie, en circusbeleid. De ontmoetingen leverden alvast heel wat inspiratie op voor onze werking binnen Theater op de Markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: