Circus Katoen in residentie

Deze week komt het gezelschap Circus Katoen in residentie in de circuswerkplaats van Dommelhof. Vorig najaar presenteerden Sophie van der Vuurst de Vries (NL) en Willem Balduyck (BE) van Circus Katoen een preview van de creatie AS HEAVY AS IT GOES tijdens de selectiedagen van CircusNext, een wedstrijd voor jonge circusmakers, in
Dommelhof.
Met steun van o.a. Theater op de Markt werkt het jonge gezelschap van 3 tot 13 mei in Dommelhof verder aan deze voorstelling. Een publieke presentatie van het project is voorzien begin juni tijdens de laureatenpresentatie van CircusNEXT in Théâtre de la Cité Internationale in Parijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: