Zebracinema: The Wolfpack

Op dinsdag 3 mei om 20u15 tonen we de film ‘The Wolfpack’, een fascinerend portret van zes slimme en charismatische broers die afgesloten van de buitenwereld opgroeien in een New Yorks appartement. Regisseur Crystal Moselle leert de jongens kennen op straat wanneer ze als ‘The Wolfpack’ gemaskerd en verkleed New York verkennen. Zij raakt onder de indruk van deze jongens die de wereld om hen heen becommentariëren vanuit hun bijzondere perspectief gebaseerd op de filmische werkelijkheid die zij kennen van de meer dan 5000 films die ze thuis hebben gezien. Een bizarre maar optimistische film over de kracht van de verbeelding die dit jaar tijdens het Sundance filmfestival werd bekroond met de Grote Juryprijs voor Beste Documentaire en sinds de succesvolle bioscooprelease in de VS veel gespreksstof binnen en buiten de media heeft opgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: