Vrijwilliger bij Theater op de Markt

Word vrijwilliger bij Theater op de Markt! Duik in de sfeer van één van de grootste theaterfestivals in België, beweeg je tussen professionele circus- en straatartiesten, en word deel van onze bijzonder festivalfamilie. Theater op de Markt vindt plaats van 11 tot 14 aug 2016 in Hasselt. Wij zoeken helpende handen voor de op- en afbouw, en tijdens het festival zelf (periode van 9 tot 16 aug). Surf snel naar dommelhof.be/vrijwilligers/ voor meer informatie en het inschrijvingsformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: