Stijn & Ine in circuswerkplaats

In de circuswerkplaats van Dommelhof is deze week het gezelschap ‘Post uit Hessdalen’ opnieuw in residentie. Stijn & Ine zoeken voor hun nieuwe voorstelling PAKMAN samen met drummer Frederik Meulyzer hoe informatisering onze arbeid volkomen verandert. De performance speelt in de laadbak van een kleine vrachtwagen. En het is die vrachtwagen die momenteel wordt verbouwd in het atelier van Dommelhof.

Post uit Hessdalen vzw werd in augustus 2014 opgericht door cinematograaf en circusartiest Stijn Grupping en theatermaker en scenariste Ine Van Baelen. Stijn & Ine werkten al eerder in Dommelhof aan de circustheatervoorstelling Het kleinste familiecircus ter wereld (2014).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: