Proclamatie Provinciaal Toneeltornooi

Op vrijdag 3 juni vindt in Dommelhof de tweejaarlijks prijsuitreiking plaats van het Provinciaal Toneeltornooi van de provincie Limburg. Dit tornooi wil enerzijds de kwaliteit van het amateurtoneel in Limburg stimuleren, en is anderzijds een instrument om de betere toneelverenigingen te ondersteunen. Het tornooi wordt georganiseerd in twee reeksen: de preselectie ‘Het Zilveren Doek’ en het hoofdtornooi ‘Het Gouden Doek’. De proclamatie op vrijdag is een samenwerking tussen OpenDoek Limburg en provincie Limburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: