Zebracinema: Next to Her

Op dinsdag 27 september om 20u15 tonen we de film ‘Next To Her’. De 27-jarige Chelli woont samen met haar jongere zusje Gabby in een klein, rommelig appartement. De twee hebben een liefdevolle relatie, maar door Gabby’s verstandelijke handicap staat Chelli er vaak alleen voor en is haar privéleven onbestaande. Wanneer een maatschappelijk werkster per toeval ontdekt dat Chelli haar zusje vaak alleen thuis laat om te gaan werken, eist ze dat Gabby tijdens Chelli’s werkuren naar een opvangtehuis gaat. Chelli’s dagelijkse zorgroutine valt in duigen en de leegte die Gabby’s afwezigheid achterlaat, wordt al snel opgevuld door de liefde van een man. De relatie met haar zus is echter zo sterk dat er een soort driehoeksverhouding ontstaat. Gunt ze zichzelf een leven los van Gabby, of zet zusterliefde een domper op haar prille geluk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: