Zebracinema: Virgin Mountain

Op dinsdag 11 oktober om 20u15 tonen we de film ‘Virgin Mountain’. De 43-jarige Fúsi leidt een eenzaam en geroutineerd bestaan dat ergens tussen puberteit en volwassenheid bengelt. Hij woont nog steeds thuis, leeft onder de knoet van zijn strenge en bemoeizuchtige moeder, wordt gepest op het werk en leeft zich op vrije momenten uit met het naspelen van historische veldslagen met miniatuursoldaatjes. Sociale vaardigheden heeft hij niet, een vriendin heeft hij nog nooit gehad. Hij slentert futloos door het alledaagse leven, tot hij tijdens een avondje linedancen de sprankelende Sjöfn ontmoet. Langzaamaan trekt ze de eenzame kolos uit zijn cocon en ziet hij zijn grijze bestaan opfleuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: