Maanbaden onder kosmische installatie

Op vrijdag 21 oktober strijkt de maan neer in Neerpelt. Museum of the Moon is een gigantische lichtgevende maan van de Britse kunstenaar Luke Jerram, OORtreders presenteert de Europese première. Het indrukwekkende kunstwerk wordt opgesteld in de kerk van Neerpelt en bezoekers worden uitgenodigd om eronder te ‘maanbaden’ terwijl de epische soundtrack van componist Dan Jones weerklinkt. Om 19.00 uurbrengt het elektrisch gitaarkwartet ZWERM een performance onder de maan. Ze laten zich hiervoor inspireren door Pink Floyds meesterwerk The Dark Side of the Moon. Nadien zal de installatie de hele avond toegankelijk zijn voor publiek. Een magische ervaring voor jong en oud!

De voorstelling is de start van het nieuwe festival voor transdisciplinaire kunst OORtreders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: