Smakelijke muziek

Hoe wordt onze perceptie van de smaak van voedsel beïnvloed door geluid? Dit was een van de vragen die de twee Deense componisten en broers, Lars en Nikolaj Kynde, zichzelf stelden toen het idee van de Tasteful Turntables is ontstaan.

 Op zoek naar het antwoord ontmoetten Lars en Nikolaj de befaamde Deense chef-kok Mette Martinussen, die eveneens gefascineerd was door deze vraagstelling. Gezamenlijk creëerden ze een symfonie van smaak en geluid waarbij de zintuigen samensmelten; de gasten proeven met hun oren en luisteren met hun tong.

Meer info via OORtreders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: