Maanmuziek aan Dommelhof

Op vrijdag 21 oktober was The Moon van de Britse kunstenaar te aanschouwen in de kerk van Neerpelt. Op zaterdag 22 oktober hangt de maan boven de kiosk bij het Oud Dommelhof. Vanaf 18u tot middernacht zal daar live maanmuziek weerklinken.

In het kader van het festival OORtreders gingen Musica en TAKT Dommelhof op zoek naar amateurmuzikanten en andere klankmakers, beginners en gevorderden, om een performance te brengen geïnspireerd door de nacht. Een lijstje van de verschillende muzikanten en de precieze timing vindt u via OORtreders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: