Masterclass Roberto Magro

Op 29 en 30 oktober vindt in Dommelhof een masterclass van Roberto Magro plaats voor circusartiesten. Thema van de masterclass: ‘Circusartiest: welke creatieve training?’ De eigen techniek van de deelnemers is het startpunt. Er wordt onderzocht hoe een dialoog kan worden aangegaan met het object en met medespelers.

De masterclass is een initiatief van het Circuscentrum. Elk jaar organiseert Circuscentrum een intensieve masterclass voor professionele circusartiesten, -docenten en studenten uit circushogescholen. Ook gevestigde circusartiesten en -docenten hebben immers nood aan nieuwe input.

De Italiaanse regisseur/choreograaf/artiest Roberto Magro heeft verschillende jaren ervaring in de Europese circus- en theaterwereld. Hij creëerde zelf en coachte tal van gezelschappen. Hij is jurylid van CircusNext en was enkele jaren directeur van La Central del Circ in Barcelona. Meer info over Magro vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: