Dommelhof in nieuw Europees kunstenproject

Dommelhof stapt deze maand in een nieuw Europees kunstenproject, In Situ ACT. ‘In Situ’ is een Europees netwerk met zetel te Marseille. Het netwerk verenigt al verschillende jaren diverse festivals en productiehuizen, en wordt gezien als belangrijkste samenwerkingsverband in Europa op gebied van kunst in de publieke ruimte. Vorig jaar diende het netwerk, met succes, een groot project in voor het Creative Europe Programma van de Europese Commissie. Het ACT-project wil het genre van kunsten in de publieke ruimte een extra duw in de rug te geven binnen Europa.
Met het positief advies van de Europese Commissie kan ACT voor de periode november 2016 tot 30 oktober 2020 rekenen op een betoelaging van bijna 2 miljoen euro. Provinciaal Domein Dommelhof is één van de pilot-partners binnen het project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: