Zebracinema: Truman

Op dinsdag 13 december om 20u15 tonen we de film ‘Truman’. Vaak zijn het de simpelste films die je het hardst raken en zich een weg naar je traanklieren banen zonder onnodig melodramatisch te zijn. Truman is zo’n film. De spil in het verhaal is Julián, een vijftiger die net heeft geaccepteerd dat hij zijn strijd tegen longkanker niet kan winnen. Wanneer hij na acht jaar onverwacht bezoek krijgt van zijn oude beste vriend Tomás, probeert deze hem nog op andere gedachten te brengen. Maar Juliáns besluit staat vast: geen behandeling meer. Hun reünie is meteen ook een afscheid, en in de vier onvergetelijke dagen die volgen doet Tomás er alles aan om Juliáns laatste wens in vervulling te laten gaan: een lieve adoptiefamilie zoeken voor Truman, zijn trouwe viervoeter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: