Dommelhof viert 50ste verjaardag

In 2017 viert Dommelhof zijn 50ste verjaardag. Dommelhof werd in 1967 opgericht als allereerste cultureel centrum in Vlaanderen. Het pionierde in deze functie en was een voorbeeld en inspiratiebron voor cultureel Vlaanderen. Later, bij de spreiding van de vele lokale cultuurcentra, werd de rol van Dommelhof aangepast. Het werd een productiehuis voor podiumkunsten. Vandaag is Dommelhof uitgegroeid tot een internationale creatieplek voor circus, openluchttheater en transdisciplinaire kunsten. In de loop van 2017 zijn een aantal feestelijke verjaardagsmomenten gepland, waarover later meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: