Studio ORKA speelt De Spreeuw

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari om 15u organiseert CultuurNoord de voorstelling ‘De Speeuw’ van Studio ORKA in Dommelhof. Onze bezoekers van Theater op de Markt weten intussen dat de voorstellingen van Studio Orka steeds een schot in de roos zijn. Wacht dus niet te lang om tickets te kopen!

In ‘De Spreeuw’ laat Studio ORKA zich inspireren door het leven achter de schermen, ze tonen de verwoede pogingen van een theatergezelschap om het hoofd boven water te houden. Het publiek ontmoet een stuurloze directeur, een klungelige technicus, een hypergevoelige toneelmeester en een steracteur die zich voorbereidt op zijn rol. Maar welke rol moet hij spelen? En kent hij zijn tekst nog wel?
Het publiek is getuige van een grotesk stukje theater dat met vallen en opstaan wordt gepresenteerd, met alle hilariteit als gevolg. Tot de spots doven en iedereen uit zijn rol valt. Bittere frustraties en vurige wensen komen aan het licht, samen met onvermoede geheimen. Niemand is wie hij schijnt te zijn. En midden deze parade verschijnt een meisje …
De Spreeuw is een familievoorstelling over maskers en vermommingen, over gemiste kansen en hartverwarmende verzoeningen. Een stuk over het leven zoals het – soms – is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: