Limburg gestript

Nog tot 25 februari kan de expo ‘X7 Limburg Gestript’ bezocht worden. Deze tentoonstelling brengt zeven Limburgse striptekenaars samen en laat die zien in Dommelhof, in de bib van Neerpelt en in Palethe Overpelt. Het gaat om de heren Criva, Fobie, Kim, Melvin, Proost, Strzelecki en Swerts.
Limburg Gestript is een zeer representatieve staalkaart van wat er vandaag in de stripwereld omgaat. Maar deze tentoonstelling geeft ook inzage in de noeste arbeid die een kunstenaar dient te leveren vooraleer de lezer een kwaliteitsvol product in handen krijgt.

Alle info over de expo en de striptekenaars via Limburg Gestript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: