X/tnt werkt in Dommelhof

Het gezelschap X/tnt werkt momenteel in residentie in Dommelhof aan ‘Dedriving Code’. X/tnt vertrekt vanuit de vaststelling dat er bijzonder veel signalen zijn rond wat we niet kunnen of mogen doen in de publieke ruimte. Als gevolg van die reglementering is de publieke ruimte een context die saai is, zonder verlangen en passie, en overheerst door veiligheidsvoorschriften. Op speelse wijze stelt X/tnt zich voor hoe het ook anders kan. Wat als je de nadruk legt op wat wél mag in die publieke ruimte?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: