Zebracinema: Le Ciel Flamand

Op dinsdag 14 februari om 20u15 presenteert Dommelhof de film ‘Le Ciel Flamand’. Net als in Offline schetst Peter Monsaert in zijn nieuwe prent een aangrijpend en gelaagd portret van mensen die samen vechten voor hun familiebanden en een gezamenlijke toekomst. Le Ciel Flamand zoomt in op Monique, die samen met haar dochter Sylvie aan de Vlaams-Franse grens het bordeel ‘Le Ciel Flamand’ runt. Sylvies zesjarige dochtertje Eline is geïntrigeerd door de mysterieuze werkplek. Maar telkens als haar mama en oma aan het werk zijn, ontfermt nonkel Dirk zich over haar. Tot een dramatische gebeurtenis de zekerheden in hun leven op z’n kop zet. De soundtrack werd geleverd door Bert Dockx, bekend van Flying Horseman en Dans Dans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: