JazzCase: Yuri Honing Acoustic Quartet

Op donderdag 16 maart om 20u30 presenteert JazzCase een concert van het Yuri Honing Acoustic Quartet. Saxofonist Yuri Honing staat al jaren aan de internationale top. Hij werkte samen met Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel, Charlie Haden, Ibrahim Maalouf en vele anderen. In 2012 won hij de Boy Edgar Prijs. De Volkskrant rekent ‘True’, de openingstrack van zijn gelijknamige album, tot een van de mooiste Nederlandse jazzcomposities. Zijn meest recente album ‘Desire’ staat in het teken van verlangen, een muzikale ervaring vol verleidelijke grooves en spirituele uithalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: