Zebracinema: Princess

Op dinsdag 21 maart om 20u15 tonen we de film ‘Princess’. Tali Shalom-Ezer’s filmdebuut Princess vertelt het verhaal van Adar, een twaalfjarig meisje dat opgroeit in een grenzeloze wereld waarin ze haar eigen wetten stelt, met een moeder die nooit thuis is en een werkloze stiefvader die zijn dagen slijt op de bank. Op een dag ontmoet ze Alan, een dakloze jongen die sprekend op haar lijkt, en ze beslist hem onderdak te bieden. Maar zodra ze hem in huis haalt, struikelt ze zelf over de drempel tussen jeugd en adolescentie. Princess is een snoeihard Kammerspiel annex coming of age-drama dat een blik werpt op de kwetsbaarheid en verwarring van een tienermeisje dat op veel te jonge leeftijd een vrouw moet worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: