Jonge acteurs op podium Dommelhof

Op vrijdag 24 maart om 20u15 presenteren de jonge acteurs van ’t Klein Theater twee voorstellingen waar ze het hele jaar aan gewerkt hebben. De kinderen van 9 tot 12 jaar brengen het stuk ‘Kab/pot’. Een verhaal van een robot in een zoektocht naar een beetje hulp op een onbekende planeet.  De jongeren van 12 tot 15 jaar brengen ‘The Game’, het verhaal van drie jongeren die terecht komen in de val van een eeuwenoud gevaar. Wil je meer weten? Neem dan even een kijkje op de website van ’t Klein Theater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: