Zebracinema

Op dinsdag 28 maart om 20u15 tonen we de film ‘Moonlight’. Deze film verhaalt in drie hartverscheurende hoofdstukken de jeugd, puberteit en volwassenheid van Chiron, een Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, geaardheid en plaats in de wereld. Zowel thuis als op school zit het hem niet mee, en het ziet ernaar uit dat hij de boeien van zijn afkomst nooit zal kunnen breken. Maar wanneer de drugsdealer Juan hem onder zijn vleugels neemt, durft hij zich eindelijk met zijn seksualiteit en sociale achtergrond te vereenzelvigen en opent hij zijn hart niet enkel voor anderen, maar vooral voor zichzelf. Moonlight gebruikt het verhaal van één man om op een schitterende wijze een blik te werpen op levens die amper getoond worden, maar des te meer een podium verdienen. Pure, tijdloze cinema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: