Zuinig met energie

Deze week wordt de lichtstraat boven de ticketbalie van Dommelhof vervangen door lichtkoepels. Na een doorlichting inzake energieverbruik bleek immers dat deze lichtstraat leidde tot heel wat energieverlies. De investering in de nieuwe lichtkoepels zal dan ook zeer snel terugverdiend zijn.
Tijdens de werken zal de ticketbalie een paar meter verder verhuizen naar de balie van de vestiaire. Wij hopen deze week alle bezoekers even vlot te kunnen verderhelpen dan anders, en kijken al uit naar de vernieuwde inkomhal van Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: