Zebracinema: Fai Bei Sogni

Op dinsdag 25 april om 20u15 tonen we de film ‘Fai Bei Sogni’. Turijn, 1969. Wanneer zijn moeder plots sterft, wordt de idyllische jeugd van de negenjarige Massimo abrupt verstoord. ‘Een plotse hartaanval’ luidt het, maar zelfs als kleine jongen weigert Massimo zich bij haar dood neer te leggen. Begin jaren ’90 is Massimo een gevierd journalist, maar de spoken uit zijn jeugd kwellen hem nog steeds. Zijn enige houvast is Elisa, een dokter die samen met hem het raadsel van zijn jeugd probeert te ontrafelen. Fai Bei Sogni is een meeslepend en oerdegelijk verhaal over moeders en zonen, over leven en dood, en over het verraderlijke monster dat volwassenheid heet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: