Zebracinema: Brooklyn Village

Op dinsdag 23 mei om 20u15 tonen we de film Brooklyn Village. Na Love is Strange borduurt Ira Sachs met Brooklyn Village verder op de relatie- en gezinsproblemen die de stijgende New Yorkse huurprijzen met zich meebrengen. Het onfortuinlijke gezin in kwestie is dat van Brian Jardine, een acteur die na het overlijden van zijn vader opnieuw intrekt in zijn ouderlijk huis in Brooklyn. Zijn zoontje Jake is niet opgezet met de huizenruil, maar verandert van mening wanneer hij Tony leert kennen, de zoon van een vrouw die al jarenlang een kledingwinkeltje uitbaat in een ruimte die ze altijd huurde van Brians vader. Jake en Tony worden beste vrienden, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer hun ouders beginnen te kibbelen over het al dan niet optrekken van de huurprijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: