10 jaar JazzCase

JazzCase bestaat 10 jaar! Op 2 en 3 juni wordt dit gevierd met een heus jazzfestival in Dommelhof. Het festival wordt georganiseerd i.s.m. het CITADELIC-festival te Gent. Op vrijdag om 20u30 staat Osama Abdulrasol op het programma. Deze artiest brengt invloeden en achtergronden samen tot een kosmopolitisch geheel. Nog op vrijdag (22u) staat het Paul Van Gysegem Trio op de planken, met Giovanni Barcella op drums en Erik Vermeulen op piano.

Op zaterdag 3 juni starten we om 13u met Llop, een Belgisch-Frans trio. Om 15u volgt een jazzy boswandeling langs visuele partituren in het klankenbos. ’s Avonds volgen nog concerten van het Belgisch-Italiaans collectief Moker om 20u30, en van het trio van de Zwitserse trombonist Samuel Blaser om 22u.

Tijdens het festival loopt er een expositie van sculpturen, schilderijen en tekeningen van Paul Van Gysegem en Osama Abdulrason.

Alle info op: www.jazzcase.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: