Zebracinema: Jackie

Op dinsdag 30 mei om 20u15 tonen we de film ‘Jackie’. Je kent haar naam, maar niet haar verhaal. De ravissante Natalie Portman speelt de rol van haar leven in Jackie, een verbijsterend hervertelling van een van de belangrijkste en meest tragische momenten uit de moderne Amerikaanse geschiedenis. Toen de Amerikaanse President John F. Kennedy op 22 november 1963 werd neergeschoten in Texas, waren alle ogen gericht op zijn echtgenote, First Lady Jacqueline Kennedy. Jackie dompelt je onder in haar wereld in de eerste dagen en weken na de moord, toen Jacqueline hoogstpersoonlijk een journalist thuis uitnodigde om haar versie van hun noodlottige verhaal te vertellen. Wat volgt, is een pakkend portret van een vrouw die, verscheurd door rouw, vecht voor het nalatenschap van de man waar ze zoveel van hield.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: