Müller en Müller werken aan circusvoorstelling

Van 2 tot 14 juli ontvangt Dommelhof Jörg en Roman Müller in residentie in de circuswerkplaats. Ze komen werken aan de voorstelling Müller en Müller. Wat begon als een ontmoeting tussen de twee artiesten, met wat discussies en een kleine week om samen te creëren, groeit uit tot een 50 minuten durende show.

In de voorstelling proberen Jörg en Roman de waterige wildernis te temmen, eerst van buitenaf, dan vanuit het middelpunt. Ze zoeken oriëntatie en structuur in de golven te brengen, soms werken ze samen, soms alleen, waarbij het water niet bestaat uit de moleculen H of O, maar uit witte diabolo’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: