15Feet6 in circuswerkplaats

Ook in augustus ontvangt Theater op de Markt circusartiesten in Dommelhof. Van 16 tot 26 augustus werkt 15Feet6 verder aan ©15ft6 (werktitel). Het gezelschap verwijst met de naam 15Feet6 (of 475 cm) naar de lengte van hun eerste Russian bar. Deze doet niet meer mee, maar als eerbetoon aan hoe het allemaal begonnen is, blijft de naam behouden.
Voor deze nieuwe creatie gaan ze aan de slag met sportmateriaal, zoals tennisballenkanonnen en polsstokken. Circusartiesten zoeken steeds naar nieuwe attributen, nieuwe disciplines en nieuwe invalshoeken vanuit het element circus. Kortom 15Feet6 stelt in deze creatie enkele innovatieve circusdisciplines voor, zoals de acrobatische fiets op rollen, het tennisballenkanon dat gesynchroniseerd werd op muziek, …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: