Galapiat licht sluier van nieuwe circuscreatie

Het Bretoense circusgezelschap Galapiat is momenteel aan het werk in de circuswerkplaats van Dommelhof. Het is niet de eerste keer dat we het gezelschap ontvangen. Op vorige edities van Theater op de Markt programmeerden we al ‘Boi’, ‘Risque Zéro’, en ‘Capilotractées’.
Voor de nieuwe voorstelling, die najaar 2018 in première gaat, zijn jongleur Sébastien Woijdan en acrobaat Jonas Séradin momenteel hard aan het werk in het atrium van Dommelhof. De voorlopige werktitel is ‘L’herbe tendre’ (Het zachte gras).
Een toonmoment voor publiek wordt gepland op dinsdag 12 september om 19u in Dommelhof. Verwacht je niet aan een afgewerkte voorstelling, maar wel aan een blik op één fase van het creatieproces. Wil je komen kijken? Geef ons dan een seintje op +32 11 80 50 02.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: