Nicholas Michaux in concert

Op zaterdag 30 september om 20u30 presenteert ZwarteDoos een concert van Nicholas Michaux. Dat is een rijzende ster in Wallonië en Frankrijk met al een heel palmares. Enkele jaren geleden was hij te gast in de zwarte doos als frontman van Eté’67. Momenteel treedt hij solo op met zijn eigen band. Hij schrijft liefdesteksten en politieke nummers in slaapkamers en op treinen.

Zijn eerste solo album ‘A la vie à la mort’ is een verzameling van frisse popsongs die moeilijk onder één noemer te vatten zijn. Meeslepende melodieën, originele arrangementen, mooie romantische en weemoedige teksten in het Frans en in het Engels. Voor wie toch aanknopingspunten wil: Novastar, George Harrison, Neil Young …

Meer info: ZwarteDoos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: