Nelle Hens in residentie

Van 2 tot 7 oktober werkt danseres en choreografe Nelle Hens aan de voorstelling ONT-MOETEN in Dommelhof. We kennen Nelle nog van haar fantastische uitvoeringen in voorstellingen van Jan Martens. Sinds enige tijd is Nelle aan het werken aan een eigen voorstelling die dieper ingaat op het thema ‘ontmoeten’. Pas wanneer we onszelf ‘ont-moet’ hebben, zijn we in staat de Ander te ‘ontmoeten’. De fundamentele verschuiving die in deze woordspeling schuilt vormt de kern van Nelle’s voorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: