Zebracinema: The Sense of an Ending

Op dinsdag 3 oktober om 20u15 tonen we de film The Sense of an Ending. Kun je het verleden ooit écht achter je laten? Tony Webster denkt alvast van niet. De Londenaar kijkt terug op een leven vol intense vriendschappen, vurige liefdes en succesvolle carrièrewendingen, maar leidt als gepensioneerde man een ongestoord solitair bestaan. Zijn leven kabbelt rustig voort, tot hij op een dag het dagboek van een oude schoolvriend erft en een afschuwelijk geheim ontdekt over diens zelfmoord en over zijn jeugdliefde, Veronica. The Sense of an Ending, na het uitmuntende The Lunchbox nog altijd maar de tweede film van Ritesh Batra, is een melancholische film over levendige liefde, spijt en een vergeten jeugd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: