TODM presenteert 32 gezelschappen

Theater op de Markt haalt 32 verschillende gezelschappen naar Limburg, gaande van het Belgische Side-Show met de wereldpremière “Spiegel im Spiegel” tot de Marokkaanse artiesten van Le Groupe Acrobatique de Tanger met “Halka”. Zelfs over de oceaan weten ze Theater op de Markt te vinden: het Amerikaanse gezelschap The Ricochet Project brengt twee avonden “Smoke and Mirrors” in de tot black box omgebouwde sporthal van Dommelhof. En uit Australië verwelkomt Dommelhof Circa Contemporary Circus met “What Will have Been”.
Uiteraard staan er ook weer enkele Limburgers op het programma, waaronder Bert & Fred. Zij brengen zelf geen voorstelling, maar werkten de afgelopen twee weken, in Dommelhof en met steun van Theater op de Markt, intens samen met tweedejaarsstudenten uit de Circushogeschool van Tilburg (ACAPA, FONTYS) aan een voorstelling. Het touwenparcours van Dommelhof krijgt een heel andere invulling door dit jonge geweld…
De nieuwe en doorwinterde gezelschappen uit binnen- en buitenland brengen samen op vijf dagen tijd meer dan 80 voorstellingen.

Meer info op Theater op de Markt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: