Zebracinema: The Other Side of Hope

Op dinsdag 28 november om 20u15 tonen we de film The Other Side of Hope. Lachen met vluchtelingen? Aki Kaurismäki bewijst dat het kan. De Finse veteraan balanceert scherts en sentiment met The Other Side of Hope, een onvoorspelbare en kurkdroge tragikomedie over de wereldwijde vluchtelingencrisis. Sherwan Haji speelt Khaled, een Syrische vluchteling die in Helsinki tevergeefs op zoek is naar politiek asiel. Sakari Kuosmanen speelt Wikström, een vijftigplusser die zijn vrouw en carrière aan de kant schuift om het te maken als restauranthouder. Na heel wat omzwervingen kruisen de twee elkaar, wat leidt tot een unieke samenwerking die geen van beiden ooit had verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: