Residentie SHO-ICHIDO

Quintijn Ketels werkt van 4 tot 8 december in Dommelhof aan SHO-ICHIDO. Dit project bestaat uit een reeks onderzoeken waarbij de beeldende kunst van Aline Breucker in dialoog treedt met de éénwielertechnieken van circusartiest Kenzo Tokuoka. Samen met Quintijn Ketels werken ze aan een gemeenschappelijke taal, waarbij de éénwieler als schrijfinstrument wordt gehanteerd wordt om een monumentale kalligrafie neer te pennen. Dit resulteert in reusachtige doeken die de ingrediënten vormen voor een nieuwe voorstelling die in 2018 in première zal gaan. Deze week zijn er een aantal toonmomenten.

(foto: Bart Grietens)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: