Zebracinema: El Ciudadano Illustre

Op dinsdag 5 december om 20u15 tonen we de film El Ciudadano Ilustre. Zwarte komedies zijn een moeilijk filmgenre, maar met El Ciudadano Illustre slaan Gastón Duprat en Mariano Cohn de spreekwoordelijke nagel op de kop. Ze vertellen het verhaal van Daniel Mantovani, een succesvol en Nobelprijswinnend auteur die bekend staat om zijn asociale karakter. Elke grote onderscheiding of uitnodiging slaat hij steevast af, tot hij er één aanvaardt. Zijn geboortedorpje Salas wil hem immers uitroepen tot ereburger, 40 jaar nadat hij het Noord-Argentijnse gehucht de rug toekeerde. Op zich geen probleem, maar is het wel een goed idee om terug te keren naar het dorp dat hij zijn hele carrière lang belachelijk heeft gemaakt?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: