Expo: Komt U Zien

Nog tot 21 december loopt in Dommelhof de expo ‘KOMT U ZIEN’ van beeldend kunstenaars Marianne Van Ravesteyn, Wietse Palmans en Bie Flameng. Drie mensen die individueel met kunst bezig zijn. Drie kunstenaars die een eigen techniek hanteren. Elk gaat op een andere manier te werk met zijn of haar materiaal, medium en publiek. De ene werkt gestructureerd, de andere op gevoel en de derde ergens tussenin. Drie mensen met verschillende achtergronden. Wonend in verschillende gemeentes en provincies. De rode draad is de U-vormige hal van Dommelhof.

(foto: detail uit werk van Bie Flameng)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: