Bekend circusvolk op Wintervuur in Borgerhout

Van 28 december tot en met 6 januari verwelkomen de collega’s van Wintervuur een bont allegaartje van nationale en internationale artiesten op het voormalige spoorwegenterrein van Spoor Oost in Borgerhout. Op het programma heel wat artiesten die ook in Dommelhof passeerden. Denk maar aan Compagnie D’Irque & Fien die met hun opeengestapelde piano’s in de voorstelling Sol Bémol furore maakten tijdens Theater op de Markt in Hasselt. Of aan Post uit Hessdalen met Pakman, een voorstelling op honderd meter van Sol Bémol. Ook Circus I Love You kennen we in Dommelhof. Dit gezelschap komt in residentie werken aan een nieuwe voorstelling en laat in Borgerhout al even achter de schermen kijken. En de vier vrouwen van Effet Bekkrell waren al eens in Dommelhof tijdens het internationale concours van CircusNEXT.

Verder op het programma van Wintervuur: het zeer bijzondere en spectaculaire Le Vide, en het ritmische evenwichtstheater van Lonely Circus.

Meer info: Wintervuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: