C-TAKT ontvangt Koen De Preter

Van 8 tot 14 januari werkt Koen De Preter in de werkplaats van C-TAKT aan DANCING, een zoektocht naar vrijheid, de vrijheid om te bewegen en te dansen op eender welke manier: radicaal, poëtisch, absurd, romantisch, beklijvend en rauw. Voor het eerst sinds lang staat hij weer zelf op de planken. DANCING is een statement. Hij doet alles zelf. DIY. Bewust, maar ook omdat de omstandigheden hem ertoe dwingen. DANCING vertelt over de kwetsbare positie waarin veel kunstenaars zich bevinden. Hoewel de kunstenwereld vaak als een zachte sector wordt beschouwd, blijft het recht van de sterkste gelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: