Katja Dreyer in werkplaats C-TAKT

Van 8 tot 19 januari ontvangen we in de C-TAKT werkplaats in Dommelhof Katja Dreyer met OPHELIA. Ophelia Comes to Brooklyn is een toneeltekst geschreven door Antje Katcher in 1982. Als twintiger immigreerde zij van een klein Duits stadje naar New York City. Bij haar overlijden, in 2014, liet zij heel wat achter aan haar nicht, Katja Dreyer: objecten, brieven, gedichten, een appartement, een lijst met een groep vrienden, een geschiedenis. Allemaal fragmenten van haar leven en samen met het publiek duiken ze door de verschillende plaatsen en tijden. OPHELIA COMES TO BROOKLYN maakt deel uit van The Aunt Project. Daarin confronteert Katja haarzelf en het publiek met wat er overblijft als een familielid sterft: herinneringen, voorwerpen, onafgewerkte zaken, droefenis en heel veel vragen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: