Cie Oktobre in circuswerkplaats

Van 15 tot 27 januari verwelkomt de circuswerkplaats van Dommelhof de Franse compagnie Oktobre. Dit circusgezelschap werkt aan MIDNIGHT SUN. Dat is een circus-theaterstuk door acht artiesten, die gekozen werden omwille van hun uitmuntendheid in een circustechniek of voor hun zin voor destructie. De mensheid via circustechnieken tonen in al zijn pracht, zijn wreedheid en zijn absurditeit… Dat leent zich tot een wereld vol magie. Een verontrustende magie… Het is fantastisch. Levendig. Belachelijk. Maar boven alles een esthetische wereld, een echt schilderij. Althans dat willen ze bereiken met deze nieuwe voorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: