Doorloop Katja Dreyer

Op vrijdag 19 januari om 15u30 geeft Katja Dreyer inzage in haar werk. De doorloop van ‘Ophelia’ vindt plaats in de zwarte doos. Het stuk is gebaseerd op de toneeltekst ‘Ophelia Comes to Brooklyn’ geschreven door Antje Katcher in 1982. Als twintiger immigreerde zij van een klein Duits stadje naar New York City. Bij haar overlijden, in 2014, liet zij heel wat achter aan haar nicht, Katja Dreyer: objecten, brieven, gedichten, een appartement, een lijst met een groep vrienden, een geschiedenis. Allemaal fragmenten van haar leven en samen met het publiek duiken ze door de verschillende plaatsen en tijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: