Expo SLIbArt

Nog tot 25 februari 2018 kan je een expo van het Hasseltse kunstenaarscollectief SLIb bezoeken in cc Palethe, Provinciaal Domein Dommelhof en Bib Neerpelt. SLIb dat zijn: Georges Blom, Zjuul Devens, Jaak Geerits, Hilde Ketelslegers, Leen Jaspers, Karel Reckers, Inge De Waegenaere en Eefje Van den Brande. Ze treffen elkaar met enige regelmaat in de Hasseltse Gelatinefabriek, waar hun atelier gevestigd is.

Het werk van de SLIb-leden wint je van bij de eerste oogopslag voor zich door vakmanschap en creativiteit, door rijke verscheidenheid qua techniek en inspiratie, door de afwisseling van speelsheid en ernst, in één woord, door alles wat hedendaagse kunst zo boeiend maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: