Open labo Juliane von Crailsheim

De voorbije dagen werkte C-TAKT artieste Juliane von Crailsheim in Dommelhof. Een familieconflict wordt vanuit verschillende perspectieven onderzocht. Vijf disciplinegerichte artistieke teams (theater, dans, circus, film, performance) gaan met het conflict aan de slag. De artiesten willen dit conflictlaboratorium graag openstellen voor een publiek. Vanuit de discipline performance wordt een blik getoond het work-in-progress. Bezoekers zijn welkom op donderdag 8 februari om 17u in het atrium van Dommelhof. Er wordt aanbevolen om even te reserveren via bodytalker.home@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: