Carré Curieux werkt aan ‘Famille Choisie’

Het Belgische gezelschap Carré Curieux werkt van 12 februari tot 11 maart in residentie in Provinciaal Domein Dommelhof voor de tentcreatie van de nieuwe voorstelling FAMILLE CHOISIE. Carré Curieux is geen onbekende naam voor de fans van Theater op de Markt. Dit circusgezelschap was al eerder te gast op de festivals en in Dommelhof om voorstellingen te creëren. In deze nieuwe voorstelling brengen vier artiesten een verhaal over familie. Ze zijn geen broers, maar ze zijn het wel geworden. Familie kies je niet, of toch wel…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: